Het is gebeurd,

na twee jaar met veel plezier als stadsmuzikant van Assen op allerlei speciale gelegenheden te hebben mogen optreden, is het nu echt voorbij. Jammer genoeg komt er ook geen nieuwe stadsmuzikant meer, het geld is op (tja, ik ben nou eenmaal niet goedkoop ;-) ). 

Ter gelegenheid van het afscheid mocht ik een aantal van de nummers, die ik in de afgelopen 2 jaar heb geschreven, opnemen en op cd uitbrengen. Op 23 september had ik een afscheidsoptreden, waarbij meteen de CD  Instant Happiness gepresenteerd werd.

De presentatie van de cd was super! De begeleiding door de muzikanten van TOF, Marco Breemhaar en Mieke Oldhoff, maakte het helemaal af.  Met zulke topmuzikanten kwamen de nummers helemaal tot hun recht en als het aan mij ligt gaan we het vaker zo doen. En natuurlijk ben ik erg trots op de cd! Ik heb er met heel veel plezier aan gewerkt samen met producer Michel Wijninga van StudioMon . De reacties tot nu toe waren erg enthousiast en ik hoop natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen de cd kopen en er van zullen genieten. 

 

We zijn ondertussen hard aan het werk om de site weer helemaal up to date te krijgen. Zo hopen we binnenkort de videoopnames van de CD-presentatie te kunnen laten zien. (Deze is nu te zien: Compilatie van de cd presentatie)

Wil je de cd graag kopen? vul dan even het Bestelformulier in. Wil je eerst een voorproefje horen of wil je de muziek downloaden klik dan op de link naar één van de Downloadsites hieronder. Wil je de nummers beluisteren kijk dan op de pagina CD Beluisteren.