Welkom op mijn Website!


Ik ben Laura, 21 jaar en Singer-Songwriter.
Ik vind het heerlijk om op te treden en niks is zo gaaf als het gevoel wanneer je een nieuw nummer eindelijk af hebt! Ik schrijf nummers over eigenlijk alles, van secondelijm tot aan de waan van de dag, maar ook over bekendere onderwerpen als liefde of pesten.
Ik heb twee jaar de officiële stadsmuzikant mogen zijn van Assen, en onder die titel heb ik op veel verschillende evenementen mogen optreden. Het grootste optreden was op het hoofdpodium tijdens koninginnenacht (10.000 man), een van de kleinste optredens was voor de vrijwilligers van het rode kruis in Assen (11 man). Hiernaast heb ik meegedaan aan verschillende wedstrijden, zoals de Kunstbende en de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble. Stuk voor stuk mooie ervaringen, waar ik veel van heb geleerd maar vooral heel erg van heb genoten.
Ik hoop dat ik met mijn muziek kan opvrolijken, kan laten nadenken en alle belangrijke momenten die ik in de loop der jaren heb meegemaakt kan overbrengen.

Ik mag dan niet wereldberoemd zijn, maar toch wil ik een paar mensen bedanken (mocht er ooit nog een overwinningsspeech moeten komen, heb ik vast een spiekbriefje):
Allereerst mijn ouders, voor de talloze ritjes naar optredens toe, en mijn vader in het bijzonder voor het helpen met de website en het filmen van zo ongeveer elk optreden.
Mijn moeder voor het regelen van verschillende optredens en alle trotse verhalen die ze altijd aan iedereen verteld.
Mijn broertje, voor het meermaals uitlenen van zijn gitaar, ondanks dat ik een bijzonder talent heb voor het kwijtraken van Capo’s en het laten knappen van snaren.
Alle mensen die mij hebben gevraagd om op te komen treden
Alle mensen van de Kunstbende en het ICO die mij hebben begeleid en hebben geholpen tijdens en na mijn stadsmuzikantschap.
Mijn opa voor het vermoedelijk overdragen van de muzikale genen
Michel Wijninga voor alle uren opnemen en werken aan mijn EP
En natuurlijk al mijn vrienden en vriendinnen die bij mijn optredens zijn komen kijken!

Heb je vragen stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes,

Laura